…er mit omdrejningspunkt i (mentor)samarbejdet med Ida.
Vi har gennem tre måneder drukket en del kaffe sammen – og ikke mindst vendt og drejet mange tanker, perspektiver og muligheder i forbindelse med Idas fremtidige erhvervskarriere. Vi er enige om, at det har været et lærerigt forløb for os begge – og vi stopper ikke her.

Det har været vigtigt for os, at se ind i muligheder og ikke lade os låse fast af, at vi skulle nå et bestemt mål på de tre måneder.
Det glæder mig meget fortsat at kunne følge den spændende udviklingsrejse, Ida er i fuld gang med.
Jeg sætter pris på at være en konstruktiv medspiller i de mange spændende overvejelser og beslutninger Ida arbejder med. Ikke lette, oplagte valg – men valg der bunder i passion, potentiale og at turde.

I løbet af april starter jeg et nyt mentorforløb gennem Erhverv Aarhus MentorNetværk. Jeg ser frem til at kunne byde ind som en erfaren hånd i ryggen for endnu en mentee.