Den er en spændende og meget lærerig proces. En verden med mange nye muligheder – og dog kan jeg trække mange tråde til netop mit daglige arbejde med de ejerledede SMV’er.Jeg glæder mig til at få mulighed for at arbejde i en bestyrelse. Jeg har meget værdifuldt, jeg gerne vil byde ind med.

Kompetencer
…der kan gøre en positiv forskel. Lad os sammen indfri det forretningsmæssige potentiale, der er i strategisk kommunikation. Strategisk kommunikation er afgørende i forhold til arbejdet med jeres brand, omdømme, kendskab og synlighed – og dermed i sidste ende at skabe omsætning og indfri de strategiske målsætninger. Det gælder uanset, hvad I sælger.

Kulturforståelse
…stor indsigt i kulturen i de ejerledede SMV’er efter over 20 års samarbejde med netop disse spændende virksomheder. Her er også mange værdifulde interessenter, som skal ses, plejes og dyrkes.
Netop de to områder er sammen med en god kemi, ofte det afgørende for en plads i en SMV-bestyrelse.

Om vi har kemi, må komme an på en prøve 😊 Jeg byder ind med empati, involvering og et positivt syn på livet.
Bør vi tjekke om vores kemi matcher – og kan gøre en forskel i din bestyrelse?

Netop indsigt i de 3 K’er (kemi, kultur og kompetencer) og meget anden inspirerende og motiverende viden i min jagt på den første bestyrelsespost henter jeg i Laura Vilsbæks super fine podcast. Den kan anbefales.

Find den her: