CEO Henrik Holvad fra RIVAL var i uge 5 med i såvel P4 Østjylland som TVA for at fortælle om RIVALs samarbejde med forsvarsindustrien. Anledningen var, at flere europæiske lande har meldt ud, de vil sende Leopard kampvogne til Ukraine. RIVAL producerer emner til netop denne kampvogn.


Samarbejdet med forsvarsindustrien stiller store krav – og kræver ikke mindst mod. Det er Henrik Holvad ikke bange for at sige højt, ligesom han også har skarpe holdninger til, hvordan de fremtidige vækstmuligheder skal håndteres til fordel for både medarbejdere, kunder, branchen og RIVAL.

Det gør en markant og positiv forskel for omdømmet at kommunikere med klare budskaber, som har hold i virkeligheden, kombineret med mod til at sige det højt, som ikke ligger lige til højrebenet.

Det giver også en ekstra synlig position, når der skal vælges en repræsentant til at udtale sig på vegne af en branche, om en udvikling eller tendens. Det har Henrik Holvad erfaret ved flere lejligheder.

De klare holdninger og modet tilfører stor værdi til vores mangeårige samarbejde om RIVALs eksterne kommunikation. Det er en særlig gevinst i vores kontinuerlige arbejde med at fastholde RIVALs synlighed i markedet.