Jeg har en drøm om, at flere ejerledede SMV’er oplever den ekstra værdi, det skaber, når kommunikationen er en tro følgesvend som del af dagsordenen i bestyrelseslokalet i deres virksomhed – sammen med strategi, økonomi, jura, produktionsoptimering, kvalitet og mange andre emner.

Grundlaget for succes starter ofte der:

– Hvordan den strategiske kommunikation bruges som hjælp og løftestang til at nå de visionære mål.

– Hvor det også tænkes ind i strategien, hvordan visioner og alle de gode tiltag i bestyrelsen bliver til ejerskab i organisationen.

– Hvor den røde tråd i fortællingen om virksomheden holdes stram og troværdig, så medarbejdere og kunder ved, hvor de har jer – i både medgang og modgang

Det og meget mere står jeg klar til at byde ind med i jeres bestyrelseslokale. Jeg involverer mig gerne og har mange spændende erfaringer med i bagagen – også når det gælder bæredygtighed, digitalisering, forretningsudvikling, økonomi m.v.

Læs mere her

Kontakt mig hjertens gerne på 4127 1990 eller bjerrehus@cogni2.dk