Julen er hjerternes fest og en af mine yndlingstider på året. Det er også en anledning til at gøre status over året, der gik . En stor tak til mine kunder og øvrige samarbejdspartnere for værdifuldt og konstruktivt samarbejde i 2022, hvor flere var modige og så nye muligheder.
Selv tog jeg også mod til mig, og meldte mit kandidatur i bestyrelsesverdenen. Tak for den positive modtagelse. Mange værdifulde frø er sået. Dem dyrker jeg videre på i det nye år og håber døren åbnes til et bestyrelseslokale for mig.


I det daglige værdsætter jeg samarbejdet med mine kunder, hvor vi sætter strategi og kommunikation i centrum og får tingene til at ske i praksis. Tiderne skifter – og det går særligt hurtigt i disse år. Det skal jeg sammen med mine kunder være parat til at agere på. Og det er vi.

Noget der fylder særligt meget er, hvordan vi alle kan og bør stå sammen om en bæredygtig vækst. Det bliver mere og mere aktuelt. Og skal adresserede i hele værdikæden. Hvem tør og vil tage bolden op? Det kræver mod at turde forandring – og uden går vi ofte i stå. Det tages alvorligt hos flere af mine kunder.

De vil gerne hjælpe deres kunder med at gøre de mere bæredygtige valg til de lette valg. Det er ikke altid lige nemt. Vi øver os hele tiden i at gøre det endnu bedre – også når det gælder kommunikationen.

Jeg glæder mig til det nye år og alle de spændende opgaver, som er i pipelinen. Jeg er klar – også til dem, jeg slet ikke kender endnu.

Rigtig glædelig jul og godt nytår