Tiden flyver i godt selskab. Og jeg føler mig i den grad privilegeret og i godt selskab med mine kunder og samarbejdspartnere. Jeg værdsætter og nyder vores daglige samarbejde, hvor vi sætter strategi og kommunikation i centrum og får ting til at ske i praksis.

Det bæredygtige og digitaliseringen får mere og mere fokus. Det er også områder, som jeg sammen med den strategiske kommunikation, er parat til at tage med ind i bestyrelseslokalet hos de ejerledede danske SMV’er. Det vil jeg sætte endnu mere fokus på i den kommende tid.

Tiderne skifter – og det går meget hurtigt i disse år. Hvert af de 17 år har haft særlige kendetegn som fx globalisering, finanskrise, online kommunikation, Covid-19 og krig i Europa. Det skal jeg sammen med mine kunder være parat til at agere på. Og det er vi.

Fælles for årene har været et godt og tæt samarbejde med mine kunder om værdiskabende og troværdig kommunikation, som kommer ud over rampen og ud til målgruppen – og gør en forskel.

Jeg vil fejre mit jubilæum med en stille stund og lidt ekstra tid til at samle tankerne – og ser med glæde frem til de næste mange år i Cogni2.