De mange dejlige ønsker om ”God ferie” her på de sociale medier vidner om, at ferietiden er over os, og det er tid til afslapning og hygge med familie og venner.
Jeg er netop vendt hjem fra en skøn uge i Norge, som er et særligt åndehul for mig med optankning af ny energi. Her nyder jeg livet i al slags vejr og værdsætter at give mine tanker lov til at flyve – uden at skulle forholde mig til konkrete ting.

Samtidig ser jeg også frem til i sensommeren at lancere min bestyrelsesprofil. Et stor skridt jeg med ydmyghed tager tilløb til. Det er ikke altid lige nemt at stille sig op på ølkassen.

Jeg vil tage filosoffen Marcus Aurelius’ ord med mig på vejen. Han sagde: ”Giv mig sindsro til at acceptere de ting, som jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen.”

Rigtig god sommer til jer alle