Det er med glæde, jeg har startet samarbejde med MULTIVAC Danmark. MULTIVAC Gruppen er blandt verdens førende udbydere af pakkeløsninger til fødevarer, medicinal- og industriprodukter, og har datterselskaber i mere end 80 lande.

Hos MULTIVAC fornemmer man straks, at de brænder for det daglige arbejde, har høj faglig stolthed, solide kompetencer og mange interessante kunder. Det er der rigtig meget god kommunikation i, da det skaber værdi for både kunder og medarbejdere.

Udfordringen har været at få de gode historier fortalt, fordi hverdagen er fyldt med mange andre vigtige opgaver. Dermed er man også gået glip af øget synlighed, et styrket brand og nye salgsmuligheder.

Derfor er det med stor fornøjelse, jeg nu assisterer med at få alle de gode historier ud over rampen. Det sker i tæt samarbejde med medarbejdere hos MULTIVAC, som er vigtige medspillere for at få det hele til at lykkes.