Jeg samarbejder dagligt med entusiastiske, ejerledede SMV’er, som alle er del af dansk erhvervslivs vigtige fundament. Her brænder man for det daglige arbejde, har høj faglig stolthed og hjertet med på arbejde. Det er der rigtig meget god kommunikation i, da det skaber værdi for både kunder og medarbejdere. Den store udfordring kan være at få de gode historier fortalt, fordi hverdagen er fyldt med mange andre vigtige opgaver.

Derfor bliver jeg glad og topmotiveret, når jeg kan hjælpe med at få de gode historier kommunikeret ud og skabe værdi for mine kunder og deres kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jeg gør…
… er at samle tankerne sammen med kunden, holder fast i den røde tråd og får tingene til at ske.
Jeg hjælper mine kunder med at få identificeret de gode historier, får dem skrevet, godkendt og publiceret. Det giver kontinuerlig kommunikation med en rød tråd, som understøtter kundens strategi. Ved at fortælle, hvordan det man kan, skaber værdi for andre, tilføres troværdig og værdiskabende kommunikation i øjenhøjde – og ikke ligegyldig, varm luft.
Det ser vi en stor positiv effekt af både i relation til potentielle/nuværende kunder og medarbejdere.

Gør det enkelt
For rigtig mange virksomheder starter ”øvelsen” i bund og grund med ikke at gøre tingene for komplicerede. For en stund bør man give sig tid til at samle tankerne om, hvor man helt præcist gør en forskel for sine kunder, og hvad ens ”why” for at gå på arbejde er? Der ligger rigtig mange gode historier gemt i alle virksomheder, fordi det handler om mennesker, kompetencer og viden. Ikke to virksomheder er ens.

Tør du?
Det handler samtidig også om at turde stå på mål for det, man kan – og lade medarbejdere og kunder være med til at fortælle historierne, fordi de også har en betydning og er vedkommende for dem. Man skal fortælle, hvordan det man kan, skaber værdi for andre. Det giver troværdig, effektfuld og værdiskabende kommunikation i øjenhøjde.

Så ønsker I at skabe kommunikation, som bringer værdi til jeres kunder og medarbejdere, anbefales hermed:
Step 1: Saml tankerne
Step 2: Kom ud over rampen