Sikke en forskel i budskabet.
Som kommunikationsfolk, medier m.v. har vi også et stort ansvar i disse tider. Hvordan vinkles nyheder og hvilke prioriteres. Det kan have en stor indvirkning på ”dagsordenen” i samfundet. Der bør kommunikeres med ekstra omtanke og ordentlighed.

Danmark lukker ned?
Nok er vores gader ikke nær så befærdede som vanligt og alle skoler, restauranter, fitnesscentret og meget, meget mere tomme. Og sådan skal det være.
Men samtidigt kæmper vores sundhedsvæsen og alle de ansatte den mest afgørende kamp. De syge kæmper for at blive raske. De sårbare for at klare hverdagen. Landmænd og fødevareindustrien arbejder på højtryk. Detailhandlen og de ansatte er klar med fuldt sortiment hver morgen. Forældre og børn arbejder hjemme – knokler på for at få en ny hverdag. Rigtig mange virksomheder arbejder på højtryk for at få tingene til at nå sammen og overleve. Og mange, mange flere gir den fuld gas.

Og aldrig har jeg oplevet så mange i lokalsamfundene række ud og tilbyde deres hjælp.

Er det at lukke ned…nej Danmark kæmper og står sammen.