På mine besøg hos FRECON mærker jeg altid straks den gode kemi, det smittende humør og den høje faglighed. Her elsker man at dyrke resultaterne – beregninger som sidder lige i skabet, den gode idé fra en kollega, nuancen som gør forskellen, eller den dynamik som opstår i det gode samarbejde.

Det bliver ofte en helt sanselig oplevelse. Og kunderne kan mærke og se resultaterne af, at FRECON kan noget helt særligt, og det danner et værdifuldt grundlagt for en effektfuld kommunikation.

Jeg er utrolig glad for at været med på holdet hos FRECON og for samarbejdet med Claus Mølgaard og resten af medarbejderne om at udbrede alle de gode og værdifulde historier. Her arbejder vi målrettet på, at ingeniørvirksomheden skal sætte et solidt aftryk i markedet og opfylde virksomhedens drøm om COOL FRIHED. Vi er godt på vej og gør os konstant umage for at blive endnu bedre.