Var i dag på besøg hos Ole Nonbye a/s, som er en af Skandinaviens bedste til at få omsat kundernes brand til visuelt identitet på skilte, pyloner, biler, wayfinding og meget mere.

Det har rigtig mange danske og internationale virksomheder stor glæde af. Og hos Nonbye tager man sin egen medicin – også når et mødelokale skal være japanske inspireret, så bliver selv radiatorerne dekoreret.

Jeg har med glæde arbejdet sammen med Nonbye og Jan Graus Sørensen i mange år. Sammen kommunikerer vi til alle interessenter om Nonbyes mange kompetencer og spændende cases. Vi ved positivt, at det er til stor inspiration for mange og løbende øger kendskabet til virksomheden.
Det udvider vi pt. med endnu større fokus på nye kanaler, hvor vi sammen er på en spændende rejse og gør mange nye interessante erfaringer. Jeg glæder mig til at se, hvor rejsen fører os hen.