Julen er hjerternes fest og en af mine yndlingstider på året. Det er også en anledning til at gøre en kort status over året der gik her i Cogni2, hvor jeg også i 2019 har været begunstiget af et inspirerende og konstruktivt samarbejde med både gode gamle kunder og nye, som er budt velkommen.

Tak fordi jeg må være med til at bringe jeres kommunikation ud over rampen – og vi sammen kan gøre det med ordentlighed og effekt – fordi det giver mening. Tak til mine øvrige samarbejdspartnere for at være med til at løse opgaverne.

I år har jeg haft særlig fokus på netop ordentlighed og at have hjertet med på arbejde, fordi jeg oplever, det gør en forskel både hos mine kunder og mig selv.

Et budskab kan i dag nå jorden rundt på et splitsekund. Det er der mange fantastiske fordele ved. Men det forpligter også. Vi skal tænke os om, være ordentlige og turde gøre en forskel, som har værdi for målgruppen. Det handler om at turde stå på mål for det, man tror på og kan – og lade sine medarbejdere og kunder være med til at fortælle historierne, fordi det også har en betydning og er vedkommende for dem. Man skal fortælle, hvordan det man kan, skaber værdi for andre. Det giver troværdig og værdiskabende kommunikation i øjenhøjde.

 

 

Jeg glæder mig til det nye år og alle de spændende opgaver, som er i pipelinen – samt alle dem, jeg slet ikke kender endnu.
Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine