Ja i Horsens skal man….

Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 år som traditionelt fængsel. I 2012 åbnede det som oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, som i dag lægger hus til både et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencecenter.

 FÆNGSLET er dermed et mangfoldigt aktivitetshus med mange forskellige grupper af gæster, som skal guides rundt til forskellige aktiviteter. ”Det giver en kæmpe udfordring, da stedet jo er bygget til noget helt andet end det, vi bruger det til i dag,” siger direktør Astrid Søes Poulsen. ”Godt nok fandt Lorenzen en vej ud – men ellers har formålet jo været at holde folk inde.
Vi ønsker, at alle skal føle sig velkomne og nemt kan finde frem til det, de er kommet efter. Det var netop den opgave, vi bad Nonbye hjælpe os med at løse. ”

Tæt samarbejde med case
Cogni2 har i tæt samarbejde med design- og marketingchef Jan Graus Sørensen fra Nonbye udarbejdet en case om hele projektet hos FÆNGSLET og det spændende resultat.

Casen anvendes bl.a. i Nonbyes markedsføring på hjemmesiden, Facebook og LinkedIn. Den bliver også omtalt i flere medier først i det nye år.

Se hele casen her