Undervurder aldrig din kundes intelligens – overvurder aldrig hans interesse for dit produkt,” sagde den svenske reklameguru Leon Nordin tilbage i sidste århundrede. Han har tydeligvis tænkt sig om, samlet tankerne, før han talte.

Og vi er enige med ham, for en forudsætning for, at kommunikationen virker, at den får effekt er, at man gør sig klart, hvad man vil sige, før man bestemmer sig for hvordan, og hvor man siger det.

Målgruppen er ofte meget selektive i deres perception. De lukker af for alt det, der ikke interesserer dem lige nu – med mindre man evner at gøre det vedkommende. Derfor skal tankerne samles, vinkles, dramatiseres og serveres, så de afledte ord er spiselige og interessante og ikke mindst værd at huske.

Når vi siger ”Cogni2 – samler tankerne” mener vi meget specifikt, at vi samler kundens, kundens interessenters samt vore egne tanker og herigennem finder frem til den mest effektive kommunikation.