Dit elektroniske nyhedsbrev skal være som et attraktivt menukort. Det skal skabe interesse og få læseren til at ønske at blive klogere – få mere at vide.

Målgruppen for nyhedsbrevet er oftest dine kunder eller potentielle kunder. Med nyhedsbrevet kan du holde målgruppen opdateret omkring de ting, der sker i din virksomhed. Det kan være produktlanceringer, nye serviceydelser, spændende referencehistorier eller tips & tricks til at gøre hverdagen lettere for dine kunder.

Korte og præcise budskaber
Mulighederne er mange, men det er vigtigt at gøre budskaberne korte og præcise, og giver læserne mulighed for at læse mere om de emner, som har netop deres interesse. Det kan ske ved at lave links til uddybende artikler på din hjemmeside.

Et nyhedsbrev som udkommer kontinuerligt er et godt redskab til at få en plads hos målgruppen på det tidspunkt, hvor de har behov for netop dine ydelser.